Annons

Dahl och Rudolfsson lämnar BoIS

BoIS blir av med rutinerade Andreas Dahl och Martin Rudolfsson till nästa säsong. Dessförinnan har Fredrik Karlsson, Erik Andersson, Niklas Uddenäs, William Kvist, Kim Persson, Robin Hofsö, Cimon Lydén, Mattias Adelstam, Niclas Rönne, Surprise Ralani och Karim Sadat också lämnat. Klart är dock att Rasmus Alm stannar tillsammans med det tre nyförvärven plus några till som vi skrivit om tidigare.

Hemsidan hackad?
Ett flertal som besökte BoIS hemsida via sin mobil tidigare råkade ut för något märkligt. Det är hemsidan som blivit attackerad av någon typ av virus som skickar ut meddelande till besökarna om att de måste betala pengar för att kunna surfa vidare. Landskona Direkt har varit i kontakt med BoIS som har lovat att försöka åtgärda problemet. Om de lyckats är oklart då de inte hört av sig igen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser