Annons

Punkt för Nicholson-bluffen

Nicholson-bluffen på Citadellet har nu nått en förlikning. Den långdragna och infekterade historien blev också Landskrona Riksteaterförening fall, då föreningen nu med största sannolikhet går i graven.

Sommarrock 2011 på Citadellet lockade med en stjärnparad av svenska artister så som Tommy Körberg, Ebbot Lundberg samt en knippe 60-talsidoler, dessutom utlovades ett besök av ingen mindre än filmstjärnan Jack Nicholson, som skulle vara på besök hos en dotter i Köpenhamn och då också passa på att göra en avstickare till festivalen i Landskrona. Under stor uppståndelse äntrade en ”lookalike” scenen och sa ” Gulligullan, koko som en gök” Vi älskar er. I love you”, innan han snabbt hoppade in i bil med tonade rutor och var försvunnen på mindre än 30 sekunder.

Annons
 

Ulf Nilsson och företaget Zatankai TCB Event svarade för artistbokningarna och Landskrona Riksteaterförening för själva arrangemanget. Nu har parterna nått en förlikning vid Ystad tingsrätt som innebär att artistbokaren ska betala 25 000 kronor till teaterföreningen.
 – Det är snart fyra år sedan vi hade spelningen på Citadellet så det känns skönt att vi nu kan lägga detta bekom oss, säger Tommy Olsson, ordförande i Landskrona Riksteaterförening, en förening som med största sannolikhet kommer att gå i graven till våren om man får tro ordföranden.
Hela den nuvarande styrelsen avgår till nästa årsmöte och vi har skickat ut signaler och efterlyst eventuella ersättare men ingen har hört av sig. Jag är rädd för att det inte blir något mer, avslutar Tommy Olsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser