Annons

Från Wormo till BoIS och tillbaka till Wormo

Wormo avslutar värvningssäsongen med att få två ”hemvändare”. Det rör sig om Robin Jönsson och Kim Persson, båda födda -95 och de kommer närmast från Landskrona BoIS. De tillhörde båda IK Wormos duktiga 95:or som tränades av Mats Andersson och Stefan Alm innan de lämnade moderföreningen för Landskrona BoIS.

I Wormo torde man vara särdeles glada över att få hem två elitspelare inför 2015.
– Ja, såklart att de kommer bidra med mycket kvalitet och högre tempo till oss. Vi är mycket glada att de valde att komma ”hem” när de inte fick fortsatt tid i BoIS. säger Dick Melin, tränare i IK Wormo.

Annons
 

Nu verkar det vara färdigvärvat i IK Wormo lagom till vinterledigheten. Och det ser ju ut att bli en riktigt slagkraftig trupp inför 2015 med tanke på den talangfulla och duktiga trupp som fanns 2014 och som nu fått goda tillskott inför division 4-spelet.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser