Annons

Utomhusisbanan har öppnat

Det tog sin tid men kylan kom till slut för att stanna, vilket har gjort det möjligt att starta igång den stationära och mycket populära utomhusisbanan i Landskrona. 

Utomhusisbanan, som ligger bredvid Landskrona ishall, är nu inne på sitt tredje år.
– För varje säsong som går kan vi se att intresset ökar från allmänheten. Den stora fördelen med en utomhusisbana är tillgängligheten. Isbanan är öppen för alla, varje dag, under säsongen. Belysning finns också runt banan så det går att åka ända fram till kl. 21.00, säger Henrik Hendin, biträdande avdelningschef vid fritids- och kulturförvaltningen.

Annons
 

Intill isbanan finns ett rymligt grillhus för den som vill grilla eller ta en paus i skridskoåkningen och njuta av lite medhavd mat och varm dryck.

Landskrona ishall
Ishallen är normalt öppen för allmänheten under helgen, lördagar och söndagar, kl. 11.00-13.00. I jul utökas tiderna för de som gillar att åka skridskor inomhus. Ishallen är endast stängd på julafton och nyårsdagen.

22-23 dec     kl. 11-13
25-26 dec     kl. 11-14
27-31 dec     kl. 11-13
2 – 6 jan        kl. 11-13

Skridskoåkning är en rolig och billig familjeaktivitet då det i Landskrona är gratis att åka. Ta med egna skridskor eller hyr för endast 20 kr och då ingår även hjälm. Skridskouthyrningen står GF Idrott Konståkning för och de kommer ha öppet alla dagar i jul då ishallen är öppen för allmänhens åkning.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser