Annons

Lyckad avslutning på Henka Dojo

I lördags höll jiujitsuklubben Henka Dojo sin traditionella julavslutning. Det var en fartfylld avslutning med mycket varierat innehåll.

Det började först på morgonen med gradering för barngruppen, där ett 30-tal barn deltog. Efter det kom ett 50- tal föräldrar, syskon och far/morföräldrar för att vara med på avslutningen. Det bjöds på saft, glögg och pepparkakor.

Annons
 

Barngruppen hade först en uppvisningsträning innan ett 15-tal knattar intog mattan, för att visa vad de hade lärt sig under terminens gång. Plötsligt under passet, sågs tomten vandra utanför fönstret. Barnen var snabba med att ropa, hoppa och kalla in tomten. Tomten kom in och skulle precis börja dela ut sina paket, då en svartklädd tjuv plötsligt smög in. Barnen började skrika och ropa och var helt i extas. – Stoppa tjuven!
Naturligtvis var instruktörerna Carsten och Anita men även Tomten snabbt uppe på benen för att rädda Tomtens säck.
Tjuven fick åka på det ena efter det andra kasten och han vill inte riktigt ge sig.

Till sist fick Anita in ett lås och en polis tillkallades snabbt till platsen. Slutet gott, allting gott!

Efter att tjuven fördes bort, blev det diplom- och bältesutdelning för barnen som hade graderats. Knattarna fick också diplom och streck till sina bälten för en väl genomförd termin. Naturligtvis hade Tomten också med godis till alla barnen. Innan alla skildes åt, blev det fotografering och en massa kramar samt lovord för ännu en lyckad och fartfylld julavslutning.

Henka Dojo Jujitsu välkomnar både gamla och nya medlemmar även nästa termin.


Foto: Privat


Foto: Privat

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser