Annons

Dags att nominera till Landskronagalan

Tre nya priser instiftas till den kommande Landskronagalan. Från och med i onsdags är det möjligt att nominera personer och företag till priserna som ska delas ut på galan, som infaller den 10 april nästa år. De tre nya priserna är Årets Hållbara Företag, Årets Unga Entreprenör samt Årets Inspiratör. Det sistnämnda kan tilldelas antingen idrotten eller näringslivet. I samband med de tre nya kategorierna tas tre tidigare priser bort.

Möjlighet att nominera till samtliga priser finns på galans hemsida. Den pågår till och med den 18 januari, med ett undantag.
– För de prestigefyllda priserna Guldmedaljen och Ledarkannan stänger vi nomineringen som vanligt i december. Till och med den 15 december tar vi emot förslag och motiveringar, förklarar Gunnar Nilsson från Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation, LISA .

Annons
 

Under den dryga månaden som nomineringen är igång fortsätter arrangörernas arbete med att hitta fler sponsorer och samarbetspartners. Något som hittills fungerat väl.
– Vi märker att många företag ser bra möjligheter till både nätverkande och affärer genom galan. De flesta ser det som ett bra tillfälle att bidra till Landskronas positiva utveckling genom att stötta unga talanger och goda insatser för staden. Är det fler som är intresserade så får de gärna höra av sig, uppmanar Elin Jönsson på Why Land, vilka är de som genomför arrangemanget nästa år.

Till Landskronagalans hemsida >>

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser