Annons

Ny anfallare klar för BoIS

Idag har BoIS skrivit ett tvåårskontrakt med den 23-årige forwarden Samuel Aziz, senast i Höganäs BK där han gjorde 25 mål på lika många matcher förra säsongen.
– Vi är mycket glada att ha knutit till oss Samuel Aziz. Han har länge varit en lovande fotbollsspelare med bland annat allsvensk debut i unga år. Nu är han 23 år och fick den här säsongen lite fart på karriären igen och det är fortfarande en utvecklingsbar spelare som vi hoppas ska kunna lyfta ännu mer hos oss i BoIS, säger Patrik Johansson, klubb- och sportchef i Landskrona BoIS.

Enligt Patrik Johansson är Samuel Aziz en rörlig spelare med snabbhet i djupled.
– Dessutom är han en bra huvudspelare. Men han gör inte bara mål utan är värdefull också i uppspelningsfasen, säger Patrik Johansson.

Annons
 

Samuel Aziz har Högaborgs BK som moderklubb. hAN Värvades därifrån till HIF, där han gjorde sex allsvenska matcher. Han lämnade HIF för spel i Varbergs BoIS under två säsonger och Återvände till Högaborg.
Året därpå skrev han på för division I-klubben Limhamn/Bunkeflo. Efter deras degradering till tvåan blev det i stället spel i division 2 för Höganäs BK under den gångna säsongen. På meritlistan står också 18 landskamper för U 17 och nio för U 19.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser