Annons

Sug efter bostadsrätter i Västerpark

Den 22 oktober startade försäljningen av 22 bostadsrätter i Brf Västerpark i Landskrona, det vill säga där Kulmahuset tidigare låg, och en månad senare är 17 av 22 lägenheter i det blivande höghuset sålda.
– Försäljningen har överträffat våra förväntningar, berättar Johan Svedström, projekt – och fastighetschef i HSB Landskrona.
– Bostäderna är attraktiva, och trots rådande konjunkturläge är nästan 80 procent av bostadsrätterna sålda. Majoriteten av kunderna kommer från HSB:s bosparkö, både i och utanför kommunen.

Byggandet av vårdboendet med sina 45 lägenheter och bostadsrätternas 22 lägenheter pågår. Markarbetena har precis påbörjats och strax efter årskiftet kommer grunden vara färdig. Vårdboendet skall stå färdigt våren 2016 medan bostadsrätterna kommer stå klara för inflyttning sommaren 2016.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser