Annons

Dags att nominera för civilkuragestipendium

Landskronabon Lena Godani Persson tilldelades Landskrona stads civilkuragestipendium för 2013 i februari i våras efter att hon genom sitt vittnesmål såg till att en kvinna dömdes för barnmisshandel. Nu är det dags att utse en ny stipendiat och därför vänder sig Landskrona kommun till allmänheten.

I februari delar Landskrona stad ut civilkuragestipendier till en eller flera personer. Det är boende och verksamma i Landskrona som nominerar kandidaterna och snart är det dags att utse 2014 års stipendiat. Nomineringarna kan göras via www.landskrona.se/civilkurage.aspx.
– När civilkuragestipendiet delas ut kan det vara till någon som har gjort en insats utöver det vanliga för att hjälpa en medmänniska eller för att öka tryggheten för oss som bor och verkar i staden, säger Håkan Nilsson, säkerhetschef Landskrona stad.
– Med civilkuragestipendiet vill vi också stärka ”vi-känslan” i Landskrona och visa att vi bryr oss om varandra och vårt samhälle.

Annons
 

Det är en representant från närpolisen, en representant från Räddningstjänstens ungdomsforum samt säkerhetschefen i Landskrona stad som utser stipendiaten.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser