Annons

Bitch hoppas på ett ben från publiken

“Bitch”, Csaba Bene Perlenbergs långfilmsdebut, avslutade som vi tidigare berättat om inspelningarna i september. Nu har filmens producenter dragit igång en? Kickstarter-kampanj för att säkra efterbearbetningen. Samtidigt släpps en helt ny teasertrailer (se ovan) med material som inte tidigare visats ur filmen. – Det är det nya sättet att finansiera film på – att be publiken om hjälp. Men medan andra efterfrågar hjälp att dra igång projekt, så ber vi om den där sista pushen för att avsluta, säger filmens medproducent Isabell Gudmundsson. Projektet söker en grundplåt på 100 000 som ska gå till ljudbearbetning, musik och annan efterbearbetning. – Vi hoppas givetvis på mer för att kunna ge publiken en så bra film som möjligt. Summan är en grundplåt. Om kampanjen inte får in minst hela summan så får filmen inte ett enda öre. – Kickstarter-kampanjer är uppbyggda så. Det är ett sätt att få fler att bidra så att man verkligen når upp till målet. Skulle vi inte nå 100 000 kronor så drabbas inte givaren utan pengarna reserveras och först när målet är nått dras det från givaren. Det hade varit väldigt fint om vi kunde nå målet och få det som julklapp, säger filmens regissör Csaba Bene Perlenberg. Nu kostar efterberabetningarna av en långfilm mer än 100 000 kronor. – Jag vill naturligtvis göra en så bra film som möjligt. Redan nu har Bitch möjligtgjorts för att folk ställer upp. Når vi målet skulle det innebära att ingen ska behöva ligga ute med stålar. Skulle vi inte nå målet så blir det en film ändå men det tar då beydligt längre tid med efterbearbetningen och premiären får skjutas längre fram, säger Csaba Bene Perlenberg. Här hittar du filmens Kickstart-kampanj https://www.kickstarter.com/projects/bitch/bitch-0

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser