Annons

Tai Chi och Qi Gong på Pumphuset

Borstahusens museiförenings föreläsningsserie rullar vidare och har nått fram till säsongens sista. På tur står Landskronprofilen Marianne Telford som talar om hälsa för kropp och själ, inte minst genom långsamma graciösa rörelser.

Traditionell kinesisk medicin, TCM, är ett samlingsbegrepp för ett behandlingssystem där målet är att reglera livskraften ”qi” som flyter genom kroppen och avgör vårt allmänna hälsotillstånd. Metoder för att åstadkomma detta är tai chi och qi gong. Grunden i TCM utgörs av teorin om Yin/Yang och De Fem Elementen.

Annons
 

Marianne Telford är utbildad i Sverige och Kina och är instruktör i tai chi och qi gong sedan 25 år och författare till flera böcker i ämnet. Nu delar hon med sig av sina kunskaper på Pumphusets konsthall tisdagen den 2 december klockan 19.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser