Annons

Tama Lejon missade Alltrean

Trots att Lejonet vann skottstatistiken i såväl första som andra perioden så  förlorademan med 2-8 mot Trelleborg i söndagens drabbning.

Lejonet som spelade för en plats i Alltrean var förvånansvärt tama. Trelleborg hade full koll på matchen.  0-1 kom i kvällens första power plav för Trelleborg. 0-2 gjordes dryga två minuter senare.  0-3  var även detta som en följd av power play och så långt komna så  var matchen i princip över. Som för att befästa  detta gör gästerna även 0-4 innan pausvilan.
Benjamin Ghaffari får nog och inför andra perioden gör Lejonet ett målvaktsbyte, in kommer Jonathan Andersson.

Annons
 

Ett litet hopp tändes i mitten av andra efter att  Mattias Hermansson vunnit en tekning som går till Linus Westerlund som klipper till direkt och sätter reduceringen snyggt. Dock händer in mer än att  Trelleborg fortsätter att producera mål. 1-6 är ställningen inför den avslutande perioden.

Lejonets andra mål görs, även detta av Linus Westerlund i början av tredje.
– Det fanns en lite gnutta hopp om att kunna gå direkt till Alltrean men då skulle man först och främst vinna i mot Trelleborg samtidigt som andra resultat skulle spelat hos i händerna, säger Torbjörn Torpling som tillsammans med övriga i Lejonet-staben nu får avvakta den nya serieindelningen.
– Det är inte kört att ta sig vidare men detta får man göra den långa vägen genom att vinna sin grupp och därefter via ett play-off.

MATCHRESULTAT
Resultat:  2-8 ( 0-4, 1-2, 1-2)
Målgörare: Lejonet Linus Westerlund 2  Trelleborg : Pontus Mårtensson, Daniel  Jönsson, Jan Rajevski, Charlie Rubenson 2 , Robert Näslund,  Filip Troberg, Pontus Österlund
Skott: 32-39
Utvisningar: Lejonet 7 X 2 min   Trelleborg 7 x 2 min
Publik: 63

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser