Annons

Premiär för ny Finn-öl

Brygghuset Finn har idag premiär för sin nya India Pale Ale. Ölet kommer att finnas på Systembolaget i Landskrona och några butiker till i regionen samt i beställningssortimentet.
– Vi har utvecklat vår India Pale Ale över en längre tid och är mycket nöjda med resultatet, det har varit mycket laborerande med receptet för att uppnå den ölen vi ville ha, med rätt balans mellan maltighet och den kraftiga humlen, säger Simon Frennberg, bryggare på Brygghuset Finn.

Under ölmässan Stockholm Beer & Whisky belönades Brygghuset Finns Brown Ale med guldmedalj i kategorin Sveriges bästa öl på fat, oavsett kategori.
– Vi har bara varit igång sedan början av året och visste inte vad vi skulle vänta oss när vi ställde upp i tävlingen, vi blev naturligtvis väldigt glada. Det är trevligt att få en validering på att ölen uppskattas, säger Joacim Larsen, vd på Brygghuset Finn.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser