Annons

Dubbla segrar för Falcons P14

Den gångna helgen hade SST NET Falcons P14-lag dubbla matcher. Först ut var lördagens seriefinal mot FCH. Det skulle visa sig bli en riktigt trevlig match som slutade 3-0. Både anfalls- och försvarsspelet var riktigt bra och i slutet hamnade laget i fyra minuters box-play och det var en fröjd att se hur killarna jobbade för varandra och täckte skott. En rättvis seger.
Målskyttar: Jakob Bjarke 2, Niklas Josefsohn.

På söndagen följde laget upp sin fina prestation med ännu en stabil insats mot Engelholm. Motståndarna är ett duktigt lag med bra skyttar. Försvarsspelet var än en gång mycket bra och i mål stod Melvin Bengtsson för ännu en riktigt fin insats. Falcons tog ledningen efter några minuter men Engelholm kvitterade innan periodvilan. När matchen stod och vägde i andra period, kunde Tobias Ohlsson-Bååth bakom mål fint frispela Elias Svensson framför mål som tog Falcons till ledningen. Efter ytterligare ett mål slutade matchen 3-1 till SST NET Falcons och laget kunde därmed inkassera två vinster mot toppkonkurrenterna.
Målskyttar: Simon Brne, Elias Svensson och Jakob Bjarke.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser