Annons

Julmarknad vid Plorren

Vi noterar att Kvarntorgets Vänner i Landskrona anordnar traditionsenligt julmarknad vid Plorren (Kvarntorget) även i år, den andra söndagen i advent den 7 december. Här kan man träffa tomten och åka med häst och vagn kring Kvarntorget. Eller varför inte ta en lott i föreningens lotteri eller handla av lokala hantverkare och matproducenter. – Det brukar vara ett 20- tal försäljare som medverkar på julmarknaden. Även skolklasser har möjlighet att ha eget stånd med försäljning eller ordna någon aktivitet, meddelar Sven Erik Thosteman och berättar samtidigt att det finns fortfarande några lediga platser kvar. – Hyra av bod kostar 500 kronor. Anmälan sker till Sven Erik Thosteman på mejl landskrona.vandrarhem@telia.com eller på telefon 070- 2428784 senast den 28/11.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser