Annons

Temavecka på Seminarieskolan om fri kärlek

Under denna vecka finns projektet ”Det handlar om kärlek” på plats på Seminarieskolan i Landskrona. Budskapet lyder ” Du har rätt att älska den du vill och att leva ett liv fritt från kränkningar, hot och våld!” Bakom projektet står Rädda Barnen tillsammans med Socialtjänsten, Polisen, Ungdomsmottagningen, Sektionerna Fält och Fritid samt frivilligorganisationer Elektra, Freezone och Uppdrag Ninjas.
– Vi genomför en temavecka om kärlek och rättigheter tillsammans med eleverna på Seminarieskolan. Eleverna har under veckan möjlighet att diskutera frågor om rättigheter, kärlek, sexualitet och vänskap med oss, berättar projektledaren Sofie Olovsson
– För oss på skolan är temaveckan en viktig. Den sätter extra fokus på alla barn och ungas rätt till kärlek och frihet och ett liv fritt från förtryck och våld, säger Seminarieskolans kurator Charlotta Öhlund.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser