Annons

Novemberkåsan i golf avgjord

Att det finns folk som gillar att spela golf sent på året i Skåne bevisades av den populära Novembergolfkåsan som avgjordes på Öresunds Golf i Häljarp under lördagen. Tre veckor innan anmälningstiden gick ut var det fullbokat.

Vinnare blev en tävlingsdebutant Maria Persson i par med Öresunds säkraste spelare och också årets Champions League vinnare Niclas Bjelkenhoff som lyckades lugna hennes tävlingsnerver så att det räckte till vinst på 61,7 På andra plats slagen med 0,3 kom Christer Kamph/Oskar Svärd Kävlinge GK 62,0

Annons
 

3. Rolf och Fredrik Ek Landskrona GK 62,2
4. Johan Åström/Dick Palmér Rya GK 62,7
5. Ismo Tuhkanen/Philip Andersson Öresunds/Landskrona GK 63,2
6. Peter Andersson/Ola Wilhelmsson Landskrona/Öresunds Golf 64,0

Nästa tävling på Öresunds Golf i Häljarp är Tomtegolf, en mixtävling över 9 hål och den avgörs den 6 december med start klockan 10:00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser