Annons

Wormo rustar för fyran

IK Wormo som ju segrade i division 5 Västra i år ser om sitt hus och förstärker truppen för den följande säsongen i division 4. – Linus Olsson, senast i Borstahusens BK, tidigare i Landskrona BoIS och med erfarenheter från Superettan kommer vara en stor tillgång till laget. Tillsammans med Jonas Lindh som kom till IK Wormo inför 2014 har nu IK Wormo inte bara två spelare av klass, utan även killar som kan vara vägledande för de unga talangfulla spelarna som redan finns i laget, menar Dick Melin som tränar IK Wormo även 2015. Övriga förstärkningar är Eric Norén, Linus Andersson, Emil Zemirek också de från BBK, där Norén och Andersson återvänder till sin gamle tränare, Melin, efter den ettåriga utflykten till BBK under 2014. Dessutom har man sedan tidigare i år gjort klart med Alex Tolevski (Asmundtorps IF). – Med dessa förstärkningar får vi in rutin och konkurrens i den befintliga truppen. Vi har en stor potential i den trupp vi vann serien med i år, men vi behöver krydda den med erfarenheter av spel i högre divisioner dels för att öka kvaliteten, men också för att få konkurrens i laget. Med konkurrens växer de lovande spelarna ännu mer, samt att de får stöd av de som varit med högre upp och varit seniorspelare länge, säger Melin. IK Wormo kommer sannerligen vara ett intressant lag att följa under division 4- spelet under 2015 och tränare Melin verkar full av tillförsikt inför utmaningen. – Visst blir det en prövning, men jag tror på dessa killarna och med god träning, hög konkurrens och en bra organisation i laget så ska vi göra ett bra år 2015, avslutar tränaren.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser