Annons

Säsongens bottennapp för Lejonet

Lejonet svarade för säsongens bottennapp när man igår kväll  i hemmamötet mot Sölvesborg förlorade med hela 7-0.

Gästande Sölvesborg chocköppnade med att göra 0-1 redan efter 27 sekunder. Lejonet kunde kvitterat direkt när Sölvesborg drog på sig kvällens första utvisning men i stället lyckas  Lejonet dra på sig en dubbelutvisning.
– Detta klarade man av galant men när man är som mest sårbar direkt efter att man klarat av ett tufft boxplay så kommer 0-2. Sölvesborg maler på mycket bra och har 0-3 i paus, berättar Torbjörn Torpling i Lejonet.

Annons
 

Andra perioden ser ut som den första.
– Ingenting fungerar i Lejonets spel. På alla positioner, poängterar Torbjörn Torpling som tidigt i perioden får se Lejonet i ett powerplay.
– Här får man ytterligare en chans att komma in i matchen men det dröjer bara 14 sekunder så kommer 0-4 då får Jonathan Andersson nog  och lämnar över till Christofer Lekander i målet.
Sölvesborg ökar till 0-5 innan periodpausen.

Lejonet försöker och försöker men ingenting stämmer. Tredje perioden blir en ren transportsträcka för Sölvesborg. Kvällen sista mål kommer även detta i ett spel fem mot fyra.
– Att släppa in två  mål i power play och inte göra något på sina power playska man inte vara nöjd med men det var en sådan kväll denna söndag.

– Ingen kan få godkänt när man förlorar med hela 0-7 och ligger i toppen av serien, säger Torbjörn Torpling som nu får se Trelleborg och Sölvesborg knappa in på Lejonet i serietoppen.
– Nu gäller det att glömma detta och fokusera på  nästa match mot toppkonkurrenten Limhamn på torsdag.

Matchfakta:
Resultat: 0-7 (0-3 ,0-2, 0-2)
Målgörare: Sölvesborg: Tim Pettersson 4, Viktor Green, Johan Rosenqvist och Alexander Svensson
Skott: 35-32
Utvisningar: Lejonet 4 x 2 min, 1 x 10 min  Sölvesborg: 7 x 2 min
Publik: 114

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser