Annons

Jonas Thern ny tänare i BoIS?

Enligt ett flertal medier är Jonas Thern aktuell för tränarsysslan i Landskrona BoIS. Det ar Lokaltidningen som vid lunchtid gick ut med nyheten att den gamle landslagshjälten är en het kandidat.
Landskrona Direkt har försökt att nå såväl företrädare för klubben som Jonas Thern själv utan att lyckas. Till lokaltidningen lägger dock BoIS sportchef Patrik Johansson locket på.
– Inga kommentarer. Det gäller samma ifall det rör spelare. Vi kommenterar inget förrän något är klart, säger han till Lokaltidningen.

Jonas Thern är född 1967 och började sin fotbollskarriär i Värnamo innan han slog genom stort i Malmö FF, en klubb som han lämnade efter säsongen 1989 då han vann Guldbollen. Därefter var han proffs i Schweiz, Portugal, Italien och Skottland.
Men svenska folkets hjärta fick han under fotbolls-VM i USA där han var strategen på mittfältet tillsammans med bland annat Stefan Schwartz.

Annons
 

Som tränare har han haft Värnamo och Halmstad BK som arbetsgivare. Det han kanske är mest känd för som tränare är att han har ett gott öga för talanger.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser