Annons

Fina insatser i Västmanland

Under helgen avgjordes den årliga internationella tävlingen Lindesbergspokalen i rytmisk gymnastik. Erika Gustafsson, Olivia Kristensson Nilsson, Astrid Kristensson Nilsson, Meja Engdahl Petersson och Tuva Henckel var på plats för att representera Landskrona Kvinnliga gymnastikförening. Det var fem taggade tjejer som intog tävlingshallen på lördagen.

Först ut var ungdomsklassen med Astrid, Tuva och Meja, som alla presterade sitt bästa och var nöjda med sina program. Dessa fina insatser ledde till vinst i ålderskategorin 2002-2003 för Meja och en andraplats för Tuva och femteplats för Astrid i ålderskategorin 2004.

Annons
 

Därefter var det en revanschsugen Olivia som bestämt gick in i juniortävlingen med endast ett mål i sikte, guld! Med tre säkra program och benhård vilja lyckades hon med sitt mål att stå högst upp på pallen.

Sist ut var Erika som tävlade i seniorklassen. Med stor inlevelse och utstrålning lyckades även hon prestera tre riktigt fina program och knep bronset.
–  Helt enkelt en lyckad helg med imponerande insatser och goda resultat för tjejerna från LKGF, summerar den medföljande tränaren, Anna Gunnarsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser