Annons

Socialdemokraterna bjuder in – igen

Socialdemokraterna har under hösten träffat Miljöpartiet och Moderaterna för att diskutera hur man gemensamt kan formera en stabil kommunledning. Miljöpartiet och Moderaterna meddelade dock efter ett tag att man i första hand ville undersöka möjligheterna till ett samarbete med Folkpartiet. Idag har Socialdemokraterna skickat ut en ny inbjudan till de båda partierna.

Efter valet har Socialdemokraterna fört samtal med Vänsterpartiet för att undersöka intresset av att skapa en stabil och utvecklingsinriktad kommunledning.
– Vi är väldigt ödmjuka inför det parlamentariska läget i Landskrona, säger Anders Karlsson ordförande för Socialdemokraterna och fortsätter.
– De samtal vi har haft med Miljöpartiet och Moderaterna har varit både givande och konstruktiva, precis som samtalen med Vänsterpartiet. Nu bjuder vi in igen för att förhoppningsvis återuppta samtalen, säger Anders Karlsson vidare.
– Landskrona behöver en stabil kommunledning som är tydligt framtidsinriktad. Vi är beredda att ta ansvar för att leda Landskrona kommun de kommande fyra åren och hoppas att samtalen kan återupptas och därmed landa i en lösning med en bred, stabil kommunledning, avslutar Anders Karlsson.

Annons
 

Läs även

  • FP, M och MP regerar ytterligare en period
  • Fortsatt kamp om den politiska makten i Landskrona
  • (S)å (V)ill dom styra
  • Förhandlingar om poster i nämnder drar ut på tiden
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser