Annons

Ulrika Rogland gästar Fredrikorna

Nätsexbrott mot ungdomar är dessvärre återigen högaktuellt. Detta är något som fått Landskronafredrikorna att bjuda in Ulrika Rogland, före detta kammaråklagare, som ledde processen mot Alexandramannen till en träff på stadsbiblioteket den 20 november klockan 19.

Ulrika Rogland är årets mottagare av Fredrika Bremerförbundets BRA-pris.
Ett pris hon erhöll för sitt oförtrutna arbete med att försöka lagföra personer som kränkt, utnyttjat eller på annat sätt utövat våld mot barn och kvinnor. Hon och hennes familj blev under de 14 år hon arbetade som åklagare utsatt för hot och näthat.
Numera arbeta Ulrika Rogland som målsägandebiträde för samma målgrupp, då hon anser att polisen inte avsätter tillräckligt med resurser för att utreda denna typ av brott.

Annons
 

Föranmälan krävs till Landskronafredikorna.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser