Annons

Familjedag på muséet

På söndag mellan klockan 14.00-16.00 bjuder Landskorna museum in till familjesöndag. Då finns möjligheten att få tips och trix från en fotograf kring hur man tar bättre bilder på barn och i Ateljé Nell är det kreativ snigelverkstad för hela familjen.
– Det är fotograf Elin Kurtsdotter som dels har en introduktion om fotografering klockan 14 och 15 och övrig tid ger hon praktiska tips till besökarna, säger Maria Olofsson, antikvarie på Landskrona museum.
– Det ges även möjlighet att ta bilder på barnen. Ta med din egen kamera, allt från en smartphone till en avancerad systemkamera går bra. Hattar och utklädningskläder från museets rekvisitaförråd finnas framme.

Dessutom har museet skaparverkstad i Ateljé Nell
– Klipp, klistra och skapa ett hus till en snigel. De färdiga sniglarna kan visas den 14 december vid invigningen av Trädgårdslandet – museets kommande lekutställning för barn. Pedagog finns på plats, avslutar Maria Olofsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser