Annons

Andra raka för Kronans damer

I lördags spelade Kronans damer sin andra hemmamatch för säsongen. Det resulterade i andra raka vinsten, då man följde upp bortavinsten mot Helsingborg med en betydligt tyngre vinst mot Lunds VK C.

Setsiffrorna skrevs till 17-25, 25-17. 28-26 och 25-20.
– Poängbäst och bäst på plan var Karolina Karlsson, som bankade in 21 poäng och tog ett enormt ansvar på plan. Det är så nyttigt för våra unga spelare att få spela med en spelare som Karolina, som på ett positivt och ödmjukt sätt leder laget på plan, berömmer Marie Saxne, tränare i Kronan VBK. 

Annons
 

På söndag väntar bortamatch mot Kristianstad.
– Det är ett lag som vi inte vet så mycket om annat än att de spelat jämt mot Lund, vunnit mot Helsingborg och tagit set mot ÖVK. Det blir en tuff match men vi siktar på att åka dit och spela en kanonmatch så får vi se hur långt det räcker, avslutar Marie Saxne.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser