Annons

Surprise lämnar BoIS

BoIS hade ett litet hopp om att Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani skulle stanna kvar i klubben men efter degraderingen till division 1 stod det klart att det inte blir något nytt kontrakt.
– Jag förstår att han inte vill spela division 1-fotboll. Det är inget märkligt, säger Gabriel Munck, ordförande i BoIS.
– Därför kommer han nu att resa ner till Sydafrika men jag hoppas att vi får se honom i högra sammanhang här i Sverige senare.

I övrigt är inget klart ännu. Ikväll träffas styrelsen och så gör dom även på fredag.
– Vi får slicka såren snabbt och sedan börja blicka framåt. Vi måste reda ut vilka förutsättningar vi har inför nästan säsong så att alla inblandade, så fort som möjligt, kan börja panera för framtiden, säger ordföranden.

Annons
 

Landskrona Direkt skrev förra veckan att Erik Andersson var på väg till Malmö FF och att Halmstad BK ville ha Andrew Stadler.
– Ingenting är klart men Erik är nog förlorad. Beträffande Andrew Stadler så är det bara rykten. Vi för inga diskussioner med Halmstad, eller någon annan heller för den delen, i dagsläget.

Enligt HD.se ska Mikael Dahlgren vara mer eller mindre klar för BoIS. Gabriel Munck erkänner att det finns intresse men att inget är klart.
– Vi är intresserade av Mikael Dahlgren och han har sagt att han är intresserad av att spela i BoIS. Men från det till ett skrivet kontrakt är långt. Vi får helt enkelt fortsätta att diskutera och förhoppningsvis hittar vi en lösning som passar båda parter.

Från och med idag träder Patrik Johansson åter in i rollen som sportchef till hundra procent. Träningarna kommer att hållas av assisterande tränare Billy Magnusson.
– För mig gäller det nu att se över förutsättningarna inför framtiden så att vi har en stabil grund att stå på, säger Patrik Johansson.

Varken han eller ordförande Gabriel Munck vill spekulera över tränare men klart är att Billy Magnusson är en het kandidat.
– Det finns flera namn som är intressanta men mycket är vunnit med att en sådan som Billy tar över. Vi får se vad vi kommer fram till inom det närmaste, säger Gabriel Munck

Nu kommer BoIS-truppen att träna som vanligt till och med vecka 48 och sedan har samtliga semester till i början av januari 2015.

Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser