Annons

LS i topp på Junior-DM

Landskrona Simsällskap toppade medaljligan vid skånska juniormästerskapen i Kristianstad. I poängstriden slutade LS trea på juniorsidan och fyra bland seniorerna. Clara Vater-97 gjorde ett mycket bra mästerskap då hon tog totalt tre individuella segrar. Dessa kom på 50/100 ryggsim och 50 fjäril. Det blev dessutom ett silver på 200 ryggsim. På 50 rygg slog Clara två landslagssimmerskor och visade mycket god form inför kommande SM-/JSM-tävlingar. Alfred Christensson-98 tog en fin seger på paraddistansen 100 fjärilsim då han bland annat slog värsta konkurrenten, Mika Persson från Höganäs, med över 1 sekund. Tiden i mål var fina 56,84. Han knep dessutom ett silver på 50 fjäril och två brons på 50 rygg och frisim. Hampus Svensson-99 simmade några fina lopp under JDM, bäst gick det på 200 ryggsim där han med 2.10,50 blev trea. Hampus tog även ett brons på halva distansen. Emil Hassling-00 knep ett överraskande brons på 800 frisim med 8.57,47. Tiden innebar dessutom kval till junior-SM om några veckor. LS lagkappslag tog flera topplaceringar på JDM både på dam- och herrsidan. I damlagen simmade Clara, My Rydgren-99, Ida Sandwång-98, Ninwa Somi-98 och Elin Rundblad-99. För herrarna simmade utöver Alfred, Hampus och Emil dessutom Oskar Hoff-98.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser