Annons

T.A.J övertygade

Varmt, svettigt och trångt. Det var det på Slottscaféet i lördagskväll. Men framför allt var det bra. På scenen bjöd T.A.J. på en tuff rockshow som inte lämnade någon oberörd. Det bjöds på allt från vanlig pumpande rock till ”larm-i-luckan-typ-ace-of-spades-rock”.
– Det blev kanon. Tror till och med att det var bättre än när vi spelade bakom Rådhuset i somras, sade en trött men glad Jimmy Drexler efter konserten.

Nu återtår det att se om den nya krögaren på Slottscaféet Olof Svensson kommer att bjuda på fler tillställningar.
– Jag stänger ju egentligen den siste oktober men detta var härligt. En riktig kanonspelning. Det är troligt att vi hittar på mer under hösten. Håll ögon och öron öppna, säger han med ett finurligt leende.

Annons
 

Det är dock inte bara på Slottscaféet som det bjudits på häftiga musikupplevelser. För några veckor sedan kunde ett par hundra dansa och sjunga till Mobster och The Skalatones och även här var stämningen på topp. Till helgen är det dags för General Knas att inta scenen på Tages.
Vågar vi hoppas på att Landskrona sakta men säkert vågar ta sig förbi ”coverbandstadiet”?

Se T.A.J på Direktens Webb-TV

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser