Annons

Skräckförfattare och polis på Selma-träff

Onsdagen den 5 november håller det kvinnliga företagsnätverket Selma i Landskrona sin årliga Selma-dag. Precis som förra året så hälsas allmänheten välkommen till Landskrona stadsbibliotek mellan klockan 16.00 och 19.00. – Vi arrangerar en minikonferens med fokus på kvinnor som berikar vår vardag och alla är hjärtligt välkomna att besöka arrangemanget, kvinnor och män, gamla som unga, säger Ina Zachhau, ledamot i Selmas styrelse. – Programmet består av ett inspirerande framförande av kommunikationsansvarig i Polisområde Södra och Nordöstra Skåne Ewa-Gun Westford samt ett föredrag av skräckförfattare Caroline L Jensen. Dessutom kommer författaren och samhällsdebattören Ingrid Tollgerdt-Andersson och talar. För underhållningen står Landskrona Dansstudio, samt Therese Ludvigsson och Ida Gren.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser