Annons

Polis prejade bensintjuvar i Häljarp

Tre personer greps natten till söndagen efter att polisen tvingats preja dom av vägen i Häljarp. Polisen fick tips om att några personer slangade bensin från bilar i byn och då de kom till platsen försökte trion fly. De kom dock inte långt då polisen tvingade dom av vägen inne i samhället.
Bilen som trion färdades i var sedan tidigare anmäld som stulen.

Samtliga tre misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel och bränslestöld. Föraren av bilen misstänks även för drograttfylleri samt grov olovlig körning. I bilen hittade polisen förutom dunkar och slangningsutrustning även en stulen cykel samt flera olika typer av vapen så som järnrör, yxa och kniv. Både polisbilen och den stulna bilen blev obrukbara.
Den stulna bilen läckte även olja, därför fick räddningstjänsten åka till platsen för att sanera.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser