Annons

Matvandring med Friluftsfrämjandet

Söndagen blev en härlig höstdag i naturen för ett gäng från Friluftsfrämjandet i Landskrona.

Matvandring stod det denna gång som rubrik på programmet och 17 medlemmar deltog. Återigen visade det sig att man inte behöver bege sig så långt från Landskrona för att finna lämplig vandringsterräng.

Annons
 

Ingen lång vandring, inga tuffa backar utan målet var betesmarker strax norr om Svalöv där det till och med finns ett vindskydd som säkert även användes för övernattning.
– Ordförande Elisabeth, ansvarig denna söndag, hade förberett och i närheten av vindskyddet, tidigare på morgonen, placerat allehanda lämpliga attribut för en perfekt grillunch eller vad sägs om en entré med bitar av blomkål och morötter för dopp i dippsåsen. Detta medan den baconinlindade grillkorven spred förföriska dofter från grillgallret. Det hela avslutades med en bärcocktail som också förberetts i lämpliga formar att placeras ut på eftervärmen på grillgallret. Således en ren njutning att vandra med Friluftsfrämjandet, meddelar Jan-Erik Mattsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser