Annons

BoIS spelar med kniven på strupen

Det är närmare en regel än ett undantag att BoIS spelar med kniven på strupen in i det sista varje säsong och i år är det tuffare än någonsin. Laget behöver minst en seger på de två återstående matcherna för att undvika att få fira 100-årsjubileumet nästa år i division 1. Allt annat än tre poäng när de randiga möter Ängelholm idag på Landskrona IP är i det närmaste katastrof.

BoIS har fortsatt spel i Superettan i egna fötter. Seger idag mot Ängelholm på IP är ett första steg. Grannarna i norr kommer dock inte till Landskrona för att ge bort några poäng. En seger för gästerna innebär att de slipper kval. Skulle BoIS förlora så krävs det att Gais slår Assyriska i sista omgången samt en randig seger mot GIF Sundsvall, en uppgift som kommer att bli oerhört tuff då norrlänningarna spelar för en direktplats till nästa års allsvenska.

Annons
 

BoIS ställer upp med följande manskap mot Ängelholm ikväll.
Amr Kaddoura, Niklas Uddenäs, Daniel Jarl, Philip Andersson, Johnny Lundberg, Martin Rudolfsson, Mårten Nordbeck, Erik Andersson, Andreas Dahl, Paul Torres, Alexander Tkazc, Enis Ahmetovic, Rasmus Alm, William Kvist, Niclas Rönne, Mattias Adelstam, Fredrik Karlsson, Andrew Stadler, Robin Hofsö.

Matchen börjar klockan 19.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser