Annons

Grattis Kitte

På söndag fyller Landskronaprofilen Christer ”Kitte” Malmsten 70 år. När Landskrona Direkt får honom på tråden så är dock allt som vanligt när man pratar med honom.
– Vi tar det inte så allvarligt. Alla fyller ju år. Alla dagar året om är lika viktiga. Jag och min fru Ingela brukar säga att man inte ska göra livet till dagar utan dagar till liv.

Hur kommer du att fira?
– Vi kommer först att fira lite i kyrkan. Sen tar vi det lite spontant hemma. Det blir inget märkvärdigt alls. Vår son Daniel kommer men de andra bor så långt bort. Jag har sagt till dom att dom inte behöver ge sig ut på vägarna. Vi hörs ju hela tiden via Skype.

Annons
 

70 år bär respekt med sig.
– Jepp. Jag känner att jag är på hugget. Det märkliga är att jag minns när jag var tio år. Då sa jag att jag skulle skjuta mig när jag fyllde 30. Men sedan har tiden format en och nu står vi här, säger Kitte Malmsten och avslutar.
– Nu ska jag iväg och köpa plastmuggar för vi har bara tre glas hemma.

Allt är alltså precis som vanligt. Eller inte.

Grattis Kitte!


Familjen Malmstens är samlade.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser