Annons

6 500 blommor stoppade halsduken

Igår skrev vi om att Inger Rosvall inte fick lov att klä den nya rondellen i norra Landskrona med jubileumshalsduken idag för att uppmärksamma FN-dagen. Och precis som hon säger så beror det hela på att man nyligen planterat växter på platsen.
– Vi har i denna vecka planterat hela rondellen full med växter. 6500 nävor av två olika sorter med ett cc avstånd på mindre än 20 cm. Det är totalt omöjligt att gå där utan att förstöra för stora värden, säger Peter Siilak, teknisk chef på teknik- och serviceförvaltningen.
– Jag fick förfrågan först igår ifrån Ingrid och svarade henne att om hon inkommit tidigare kunde jag planterat i nästa vecka istället om jag vetat om det. Jag erbjöd henne istället att använda vilken annan rondell som helst men detta tackade hon nej till, avslutar Peter Siilak.

Läs även: Halsduk fick inte sättas på rondell

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser