Annons

Utställning om Non-violence på Dammhagsskolan

Under en månad, mellan den 7 november och den 7 december kommer allmänheten att kunna ta del av en ny utställning på temat Non-violence på muséet. Det är läraren Pernilla Thomsen som dragit igång evenemanget efter att hon sett Carl Fredrik Reuterswärds utställning i samma byggnad.
– Jag fick idèen i våras då jag var på museet med min son och tittade på utställningen som finns på första våningen. Jag tänkte på våra elever som kommer från många krigsdrabbade länder och har och haft en tuff uppväxt med mycket våld och då fick jag denna idé att varför inte låta alla klasser göra något med detta tema, säger läraren.
– Vi kommer bjuda in alla föräldrar och elever på en vernissage torsdagen 6 november och dagen efter och en månad fram kommer utställningen, som ligger på tredje våningen på muséet, att vara öppen för allmänheten.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser