Annons

Ödesmatch på söndag för BoIS

Ordet ödesmatch missbrukas ofta men BoIS drabbning på söndag mot Assyriska på bortaplan kan med råge kallas för en ödesmatch med stort Ö. Utsikterna att de randiga ska slippa kval är i det närmaste obefintliga men en seger i Södertälje gör att en kvalplats är nära, speciellt eftersom Husqvarna knappast lär ta poäng mot Ljungskile som krigar i toppen av tabellen.
Skulle BoIS vinna och Husqvarna förlora så har Landskronalaget fyra poäng till godo och därmed avgörandet i egna händer inför årets sista hemmamatch i Superettan då Ängelholms FF kommer till IP den 27 oktober.

Matchen mot Södertälje börjar klockan 17.00. Fler förutsättningar inför matchen kommer du att hitta på BoIS hemsida under lördagen eller söndagen.

Annons
 

Vill ni se fotboll på hemmaplan så spelar BoIS U17-lag SM-semifinal mot Brommapojkarna på Idrottsplatsens konstgräs imorgon lördag klockan 13.00.
En timme senare möter BK Fram Skånekurd FF i en direkt avgörande match om en plats i division 5 nästa säsong. Noterbart är att Skånekurd vann den första kvalmatchen med 2-0.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser