Annons

Erik Andersson på världstopplista

Vi noterar att Erik Andersson är med på The Guardians topplista över världens 40 bästa spelare födda 1997.

När den brittiska dagstidningen The Guardian, känd inte minst för sin rigorösa fotbollsbevakning, listar nästa generations storspelare, så finns Landskrona BoIS mittfältare Erik Andersson med. Tidningen har tagit hjälp av medier världen runt för att skapa en så komplett lista som möjligt.
I en kort text signerad Fotbollskanalens Olof Lundh får de brittiska läsarna bland annat veta att Erik är son till den tidigare BoIS:aren Mats Andersson.

Annons
 

Till artikeln som finns att beskåda på nätet finns också knutet ett youtube-klipp där man under drygt åtta minuter kan frossa i mottagningar och passningar från den talangfulla 17-åringen från Landskrona.

Läs artikeln i The Guardian.

ERIK ANDERSSON TAR EMOT OCH PASSAR VIDARE

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser