Annons

100 000 kronor till musikstuderande

Tio musikstuderande ungdomar får i år ett musikstipendium på 10 000 kronor vardera av Jaderska Musikfonden i Landskrona. Priserna delas som alltid ut den 2 november på Elisabeth Jaders födelsedag, och i år delas de ut i samband med en kammarkonsert, där både några av årets och tidigare stipendiater kommer att medverka.

De som utsetts till stipendiater 2014 är Julia Andersson, 22 år, Amelie Böiers, 20 år, Anton Krutov, 21 år, Daniel Tomanek, 15 år, David Petersson Eklundh, 16 år, Fabian Düberg, 20 år, Isabelle Olsson Nordehammar, 25 år, Lovisa Frantzich, 26 år, Marta Sälöen, 17 år och Nick Klaman, 23 år.

Annons
 

Stipendieutdelningen sker i samband med en extrakonsert hos Landskrona Kammarmusikförening. Konserten ges i Landskrona församlingshem den 2 november kl. 16.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser