Annons

Barnsatsning på teatern

I höst gör Landskrona teater en satsning för den yngre publiken då tre familjeföreställningar kommer att spelas i oktober och november.

Först ut är Teater Sagohusets Den sovande prinsen som ges nu på lördag klockan 14.00. Den sovande prinsen är en könsomvänd Törnrosahistoria som handlar om evig kärlek och att trotsa alla hinder. Praktfull scenografi och sinnrika kostymer inramar denna sagogestaltning som bjuder på humor och värme, tragik och magi, sånger i moll och dur. Den sovande prinsen passar för barn i åldern 5-9 år.

Annons
 

Banditsagor kommer till Landskrona teater lördagen den 1 november med föreställningen Baby Yaga. Baby Yaga handlar om ensamhet och vänskap, och om att bejaka det udda och annorlunda. Vad händer om vi slutar anstränga oss för att passa in? (från 3 år).

Sist ut av föreställningarna för de yngre barnen är Spökfarfar. Eriks farfar har gått bort och hans föräldrar försöker förgäves trösta och förklara. En natt står farfar där i Eriks sovrum och har blivit ett spöke. Spökfarfar visas lördagen den 15 november och rekommenderas för barn i åldern 4-7 år.

Alla föreställningar visas kl. 14.00 och kostar 60 kronor.
Biljetter finns att köpa på Ticnet.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser