Annons

Vinst och förlust för Falcons 14-åringar

SST NET Falcons båda 14-årslag spelade i helgen. Ett lag vann och det andra föll.

F14-lag spelade sin andra seriematch för säsongen i Landskrona Idrottshall under lördagen. Visserligen gick Simrishamnstjejerna segrande ur mötet, men Falcons föll med flaggan i topp.

Annons
 

Simrishamn rivstartade matchen och tog ledningen efter blott 10 sekunde och en stund senare satte de ytterligare ett mål. En verklig kalldusch för lite yrvakna Falconsspelare. Tjejerna kämpade dock på och Merita Ibraimi reducerade till 1-2 efter ett välriktat skott i flykten från vänsterkanten. I andra perioden utökade Simrishamn till 1-3, men Falcons vek inte ner sig och Michelle Nilsson reducerade till 2-3 och Hannah Nilsson, som normalt spelar med Falcons damlag, kvitterade lite senare till 3-3.

Falconssupportrarna började nu hoppas på en vändning i matchen, men Simrishamn svarade med att återta ledningen med 3-4 och det resultatet stod sig perioden ut. Simrishamnstjejerna öppnade den sista perioden med att utöka ledningen till 3-5 efter drygt två minuters spel.

Falcons snabbfotade Merita Ibraimi lyckades reducera till 4-5, men närmare än så kom aldrig Falcons. Österlenstjejerna punkterade matchen med två minuter kvar på matchklockan och tog hem segern med 4-6.

Vi noterar att de jämnåriga P-laget också spelade i helgen och inkasserade sin andra vinst i serien via bortavinst mot Skurup. Efter en hel del delikatesser och fem vackra mål kunde Falcons P14-killar vinna med 1-5 (0-3, 0-2, 1-0)
Falcons målskyttar i matchen: Tobias Ohlsson-Bååth 2, Rasmus Ardemark, Samuel Rosenqvist och Simon Brne


Falcons F14-lag med tränare Daniel Leo.
Foto: Ulf Bjarke, foto261.se


Merita Ibraimi satte två mål och Hannah Nilsson ett mot Simrishamn.
Foto: Ulf Bjarke, foto261.se


Lias Sörensson var en av många duktiga Falconsspelare när P14-laget besegrade Skurup med 5-1 i helgen.
Foto: Ulf Bjarke, foto261.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser