Annons

Kulturskolan underhåller på Kulturnatten

Kulturnatten närmar sig med stormsteg och i vanlig ordning pågår förberedelserna på Kulturskolan som bäst. Under Kulturnatten, på fredag, kan publiken möta skolans elever och personal på tre ställen.
I Sofia Albertina kyrka blir det kl.18.30 en pianoperformance – ett samarbete mellan de yngsta teatereleverna och några pianoelever, i programmet framträder också ett antal piano- och sångsolister samt skolans symfoniska ensemble Gilgameshorkestern.

I lokalerna på Regeringsgatan 30 visas två specialföreställningar kl.19.30 och 21.00. På scen blir det sång, musik, dans, teater och gyckleri. I konsthallen kan man njuta av en sångsoaré med ett antal av skolans sångelever som framträder vid flygeln med start kl.20.30.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser