Annons

Säker seger för Lejonet i premiären

Det syntes att det fanns en del premiärnerver i Lejonets hemmamötet mot Sannarp från Halmstad igår.  Matchen nådde inga större höjder men Lejonet kunde ta en tämligen komfortabel seger med 9-5 inför 118 åskådare i Landskrona ishall.

Det var dock gästerna som lite överraskande tog ledningen redan efter två minuter.
Fyra minuter senare hade Lejonet kvitterat och sedan var det ingen tvekan om var segern skulle gå. Lejonen hade full koll på matchen efter kvitteringen. Lejonet hade ett stort övertag och vann skotten med hela 57-24. Trots detta så släpper man in hela fem mål vilket får skyllas på dålig skärpa i försvarsspelet. Här måste Lejonet bli mer noggranna. 
Lejonet missade även ett straffslag i slutet av andra perioden.

Annons
 

Av premiären att döma så kan den här säsongen sluta riktigt bra bara laget gör en översyn av försvarsspelet i en i övrigt okej laginsats. Ska någon nämnas, så gör Linus Molin en stabil insats som vanligt.
Lite oroande dock att han fick utgå i mitten av tredje perioden.

Nu på torsdag klockan 19 väntar Glimma hemma i ishallen.

Matchfakta:
Resultat: 9-5 (4-2, 3-2, 2-1)
Målgörare: Lejonet: Pierre Rundvall 3, Linus Molin 2, Felix Mattsson, Oscar Winge, Lucas Lundberg och Fredrik Erlandsson 
Sannarp: Robin Jonsson 2, Mikael Nilsson, Fredrik Müntzing och Andreas Enggren.
Skott: 57-24
Utvisningar: Lejonet: 6 x 2 min      Sannarp 7 x 2 min.
Publik: 118

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser