Annons

Oavgjort för SST NET Falcons

SST NET Falcons fick ”bara” med sig en poäng hem från tisdagens bortamatch mot SödraDal. Detta trots att laget gjorde säsongens bästa period så här långt samt att de hade en rejäl ledning halvvägs in i matchen.

Det var i den första tredjedelen av matchen som Falcons på allvar visade vad de kan och de hade en rättvis ledning med 2-0 efter 20 minuter. Falcons inledde även andra perioden bra och siffrorna rann iväg. Som mest ledde Landskronalaget med 4-0 och 5-1 med SödraDal reducerade två gånger om inför den tredje perioden.
Spelmässigt var den sista tredjedelen av matchen jämn. Falcons inledde målskyttet men efter en stark forcering av hemmalaget så stod det 6-6 på resultattavlan efter en timmes spel.
Förlängningen blev sedan mållös vilket gjorde att ingen extrapoäng delades ut.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser