Annons

Fängelse för sexuellt övergrepp mot tioåring

En 53-årig man i Landskrona kommun har dömts till tio månaders fängelse för sexuellt ofredande och sexuellt övergrepp mot barn. Målsägande är en tioårig pojke och händelserna inträffade i mannens och pojkens mormors gemensamma hem i maj månad.

Ett par och deras då nioårige son besökte i våras pojkens mormor och dennes sambo och bodde hos dom under några veckor . I samband med detta ska mormons sambo ha ofredat pojken samt utsatt honom för sexuellt ofredande.
Då föräldrarna fick reda på det inträffade så kontaktade dom stadens individ- och familjeförvaltning med de kunde inte bistå med någon annan hjälp än att se till att familjen fick biljetter hem. Dessutom tipsade förvaltningen om att familjen borde anmäla händelsen till polisen.

Annons
 

Så gjordes också och på onsdagen meddelade Lunds tingsrätt att mannen döms till tio månaders fängelse. Mannen dömdes även till att betala skadestånd på 62500 kronor till pojken.
53-åringen nekar till brott och hävdar att han bara pratat med pojken om de bådas könsorgan samt om onani.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser