Annons

Simtalang halvvägs mot European Games

Landskrona Simsällskaps Alfred Christensson-98 är uttagen till Svenska Simförbundets bruttoprogram inför European Games (EG) i Baku, Azerbajdzjan 2015.

Alfred är en av 26 simmare som är med och slåss om platserna till nästa års European Games i simning. Alfreds uttagning baseras på snabba simningar under våren då han med fina 56,92 placerade sig som en av de snabbaste 16-åringarna i Sverige genom tiderna på 100 fjärilsim. Framöver följer en rad träffar och läger tillsammans med truppen, bland annat en vecka på Fuerteventura i januari. Slutgiltig uttagning till EG kommer att ske under våren 2015.

Annons
 

– Det är oerhört roligt för Alfred att bli uttagen till truppen. Detta ger oss motivation till att ytterligare öka intensitet och volym i träningen under de kommande månaderna, säger hans tränaren David Söderstjerna.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser