Annons

VD prisad

Jonas Hansson VD på Oresund Heavy Industries har tilldelats Kompassrosen.

Under torsdagskvällen tilldelades Jonas Hansson på Oresund Heavy Industries (OHIAB) Kompassrosen under Världssjöfartens dag i Göteborg.
WISTA Swedens Kompassros delas ut för att lyfta fram den ledare inom sjöfarts och handel, som kombinerar ett visionärt och målinriktat ledarskap med ett lika stort engagemang i sin organisation.
– Det är glädjande och hedrande att en företagare i Landskrona tilldelas priset och blir uppmärksammad för sitt hårda arbete och sitt ledarskap. Jonas Hansson är drivande både i sin egen organisation och i Landskrona stad, säger Susanne Öström, stadsdirektör i Landskrona stad och får medhåll från kommunstyrelsens ordförande, Torkild Strandberg (FP).
– Jonas Hansson är en viktig person för Landskrona och jag gläds åt så väl honom som företaget och staden.

Annons
 

De nominerade till priset utses av medlemmarna i det svenska nätverket för kvinnliga beslutsfattare inom sjöfart och handel, WISTA Sweden. En jury väljer därefter ut tre kandidater och utser en pristagare.

Juryns motivering lyder:
Genom mod och visioner och med hjälmen på huvudet har årets vinnare skapat en diamant av en katastrof, Oresund Heavy Industries i Landskrona. Organisationen genomsyras av professionalism, effektivitet, envishet och skratt. Han har samlat ett team av goda ledare, där han själv oftast är den som frontar såväl myndigheter och politiker som kunder och leverantörer.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser