Annons

Biblioteket direktsänder från Malmös internationella författarscen

Vi noterar att stadsbiblioteket ikväll direktsänder från den amerikanska författaren och poeten Siri Hustvedts samtal vid Malmös internationella författarscen. Johanna Koljonen, programledare och kulturjournaliste leder samtalet.

Siri Hustvedt debuterade 1982 med diktsamlingen Reading to you och fick tjugo år senare sitt stora internationella genombrott med romanen Vad jag älskade. Med böcker som Sommaren utan män, Lily Dahls förtrollning och Den skakande kvinnan har hon kommit att översättas till över trettio språk och har blivit läst och älskad världen över.
I höst är hon aktuell på svenska med romanen Den lysande världen.

Annons
 

Sändningen börjar klockan 19.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser