Annons

Unikt gig med Bai Bang på Pumphuset

I söndags spelade glamrockarna Bai Bang i Milano och på lördagskvällen uppträder Helsingborgsbandet med en unik spelning på Pumphuset. Efter turnéer i Japan, Canada, Europa och USA står Pumphuset i Borstahusen i kalendern för Bai Bang. Glamrockbandet har spelat med storheter som Alice Cooper, LA Guns, Dio, Ratt, Pretty Maids och Union och imorgon kör dom en unik spelning i restaurangen med Öresund i ryggen. – Det var bandets frontman Diddi Kastenholt som kontaktade mig efter att vi haft Nicke Borg här och han var jättesugen på att komma hit och spela, säger Fredrik Christiansson på Restaurang Pumphuset och förklarar kopplingen till Borstahusen. – Diddi Kastenholt har spenderat många somrar i sin barndom i Borstahusen och ser det lite som en ära att få spela med sitt livsprojekt i sin ”andra” hemstad då bandet har sitt ursprung i Helsingborg. Insläpp på Pumphuset är klockan 19.00 och bandet går på mellan klockan 22 och 23 och kör samma set som dom nyligen kört i både USA och Italien. – Det som gör spelningen på Pumphuset unik är att den börjar unplugged och sedan ökar dom tempot efter hand, säger Fredrik Christiansson och avslutar. – Förra året släppte dom sin femte fullängdare och har en ganska ordentlig låtskatt att vraka i.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser