Annons

Dags för hemmapremiär för SST NET Falcons

Imorgon fredag klockan 19.19 är det hemmapremiär för SST NET Falcons herrlag då de tar emot FBC Engelholm. Spelande assisterande tränaren Viktor Andersson har skickart några rader om förutsättningarna inför matchen och ger även en rapport om hur läget i truppen ser ut inför säsongen.

SST NET Falcons står inför hemmapremiär säsongen 2014/2015.
Vi vann premiärmatchen i Halmstad med 8-6. Vi fick många positiva svar med oss från den matchen efter att ha arbetat hårt med att utveckla laget under försäsongen.
Vi har i årets förberedelser arbetat hårt med att göra unga spelare redo för att möta det tuffa motstånd som division 1 innebär. Vi har arbetat med attityder, hård fysisk träning och taktiska detaljer.

Annons
 

Att spela innebandy i SST NET Falcons ska innebära att innebandy är prioritet nummer ett. Om vi vill nå vårt långsiktiga mål behöver vi spelare som brinner för sin idrott. Det innebär inte att allt i livet är innebandy men det innebär att vi behöver spelare som är beredda att offra mycket och lite till för att laget ska nå framgång.
Kvar finns nu de spelare som vill att detta ska bli en framgångssäsong för laget SST NET Falcons.

Vi har varit försiktiga med att ha en uttalad resultatmålsättning inför denna säsong då vi tappat Jacob Rubensson, Johannes Mattsson, Mattias Helgesson och Fredrik Glans.
Trots detta finns det mycket kvalitet kvar i laget i form av Superliga- meriterade Christian Persson och Rickard Jacobsen. Kvar finns också målvaktsklippan Daniel Lind,  den viktiga backpjäsen Sebastian Mattsson, hårdskjutande belgaren Thomas Ghilain, rutinerade spelskicklige centern Stefan Zyszczak och tänkande lagspelaren Niklas Dahlström.
Tillkommer gör ”comebackande” speedkulan Max Winther, defensivspecialisten Andreas Klingebrant och målvaktlegenden Franco Gobic.

Detta i kombination med ett antal unga talangfulla spelare gör att vi ser fram emot säsongen med tillförsikt.

Välkomna ut i Idrottshallen imorgon klockan 19.19.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser