Annons

Premiärvinst för SST Net Falcons

På söndagen var det säsongspremiär för SST Net Falcons då de mötte Halmstad på bortaplan. Trots en trög start lyckades Landskronalaget ta med sig alla poängen hem efter att de vunnit matchen med 8-6.

Halmstad ledde rättvist med 3-1 efter första perioden men i andra kom Falcons ut som ett nytt lag. Med aggressivitet och effektivitet lyckades Falcons vända och hade en 4-3 ledning efter två spelade perioder.
Efter att ha gjort 5-3 i början av tredje perioden slappnade Falcons av och plötsligt var det hemmaledning igen.
Men då klev nyblivne Kapten Christian Persson in i bilden och fixade en straff som han satte själv. Dessutom hann han med att ge Falcons ledningen med 7-6 innan rutinerade Rickard Jakobsen satte spiken i kistan i slutet av perioden
– Det är alltid skönt att vinna en premiärmatch och jag tycker att vi vann rättvist, konstaterar Patric Johansson, tränare i SST Net Falcons.
– Vi har dock varit lite trögstartade i våra träningsmatcher och var det mot Halmstad också och det är något jag vill ändra på. Vi måste också bli jämnare under mathens gång så att vi inte får dippar.

Annons
 

Förra året var Falcons nära att knipa en plats i allsvenskan men efter kvalförlust mot Oskarshamn så stannade Landskronalaget kvar i ettan. Vilken årets målsättning är vill inte Patric Johansson gå ut med idag.
– Vi har en intern målsättning och den håller vi för oss själv. men generellt kan jag säga att vi inte har lika mycket rutin denna säsong men att spelarna ska växa in i laget och bli bättre och bättre, avslutar tränaren.

Hemmapremiären äger rum på fredag då Falcons tar emot FBC Engelholm. matchen börjar klockan 19.19.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser